Presentació del Club de Lectura "Pas a Pas" de Cocentaina


Encetem aquest espai en la web. Volem que les nostres lectures i comentaris s'enlairen per tota la xarxa i que amb els vostres comentaris cibercompartim. El nom del nostre Club de Lectura és Pas a Pas, així que donem un pas més i botem a internet. L'objectiu de donar aquest pas és compartir amb més gent les nostres lectures i comentaris i que els propis participants fagin ús de les noves tecnologies i les apliquen a la xarxa social.

Fa ja més de dèu anys que estem reunint-se a la Biblioteca de Cocentaina i hem llegit un grapat de llibres. És curiós que quasi tots els components del grup som dones, però aquests darrers anys s'han afegit alguns homes, el que ens agrada molt.

El club està coordinat per Carme Insa (directora de la FEPA Beniassent de Cocentaina) i per M. Dolores Insa Ribelles (directora de la Biblioteca Municipal de Cocentaina). És reunim dos dilluns al mes, de 4 a 5 hores de la vesprada, en la pròpia biblioteca. La lectura dels llibres és gratuïta.

Ara som unes vint persones participants, però al llarg de tot l'any podeu afegir-se al Club de Lectura. Tan sols cal que passeu per la biblioteca i ens deixeu les vostres dades personals.

Us esperem! Les nostres portes sempre estan obertes per als lectors i lectores.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona travessada en aquest bloc, que es la vostra finestra oberta al món. Animeu-vos a compartir amb tothom les vostres experiències lectores que son molt interessants.
Susi